• Start

Arbetsgrupper SSAMD

Idégruppen

Martin Mowitz, Richard Lindström, Mihaly Matura, Kristina Olén, Inese Hauksson,Tina lejding och Ingegärd Anveden Berglind.

Leder och styr SSAMDs arbete och beslutar vilka områden som skall prioriteras. Medlemmarna i denna grupp väljs för 2 år i samband med SSAMD:s vårmöte.

Arbetsgruppen för epikutantestning

Ola Bergendorff, Mihaly Matura (sammankallande), Katarzyna Prystupa-Chalkidis, Cecilia Svedman

Ansvarar för att ta fram underlag för eventuella ändringar i Svensk basserie. Arbetar för närvarande även med att ta fram svenska riktlinjer för epikutantestning.

Om du är intresserad av att arbeta med dessa frågor kan du kontakta Mihaly Matura på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Arbetsgruppen för information

Jakob Dahlin, Martin Mowitz och Marléne Isaksson.

Ansvarar för att driva arbetet med att kontinuerligt uppdatera rådlapparna för de ämnen som ingår i svensk basserie. Ansvarar även SSAMD:s olika kommunikationskanaler, dvs hemsida samt sändlista.

Martin Mowitz ansvarar för SSAMDs sändlista. Om du önskar ta del av SSAMDs utskick eller själv skicka ett meddelande till dem på sändlistan så kan Martin kontaktas på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Arbetsgruppen för möten och utbildningar

Arbetsgruppen för möten och utbildningar

Marie-Louise Lind och Henrietta Passlov

Arbetar med att kartlägga fortutbildningsbehovet inom arbets- och miljödermatologi och finns även som stöd för de kliniker som håller i yrkesträff samt workshop om behov finns.

Om du är intresserad av att arbeta med dessa frågor kan du kontakta Henriette Passlov på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

Valberedning

Britt-Marie Ehn och Annarita Antelmi

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Logga in

Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi

Adress:  SSDVs kansli, Att: Agneta Andersson, Månskensvägen 2E, 743 35 Storvreta. E-mail: info@ssdv.se