SSDV-logga

Dags att betala medlemsavgiften för 2022

Nu är sidan öppen för betalning av medlemsavgiften för 2022. Logga in med ert medlemsnummer och det lösenordet ni valt, och välj Betala medlemsavgift under menyn Medlemskap. Därefter följer ni instruktionerna ifall ni vill betala online, via Swish eller via plusgiro. OBS: Om ni betalar med Swish eller plusgiro MÅSTE ni ändå logga in och fylla i era val för att få fram ett nummer som ni  kopierar och klistrar in i meddelande-rutan. Annars blir det felregistrerat. Väljer ni Online-alternativet registreras er betalning omedelbart och är det alternativet som vi rekokmmenderar.

Betalningen måste vara SSDV tillhanda senast den 28 februari. Därefter tillkommer en påminnelsekostnad som är 200 kr för specialist, 150 kr för ST-läkare och 100 kr för medlem över 65 år (denna måste tast ut pga av den administration som krävs för att skicka påminnelser först via e-mail och sedan via post samt att skapa fakturor).

Som medlem i SSDV måste man aktivt begära utträde om man vill avsluta sitt medlemsskap, annars löper medlemsavgiften på. Det finns inget "vilande" medlemskap vid t ex barnledighet. Däremot går det utmärkt att begära utträde ur SSDV för att sedan ansöka på nytt när man är tillbaka i tjänst.

Med bästa hälsningar

Agneta

Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi

Adress:  SSDVs kansli, Att: Agneta Andersson, S:t Johannesgatan 22, 753 12 Uppsala. E-mail: info@ssdv.se